Τουριστικές καταδύσεις - Discover Scuba Diving

Τι ειναι το discovery scuba diving; ​​

Το PADI Discover Scuba Diving είναι μια σύντομη εμπειρία κατάδυσης για ενήλικες αρχάριους καθώς και παιδιά ηλικίας 8+. Αυτό το μάθημα σας εισάγει στα βασικά της αυτόνομης κατάδυσης χωρίς να σας παρέχει πιστοποιητικό δύτη. Το πρόγραμμα DSD είναι μια μονοήμερη δραστηριότητα, επομένως είναι ιδανικό για όσους ενδιαφέρονται να δοκιμάσουν την εμπειρία της κατάδυσης, αλλά δεν έχουν ελεύθερο χρόνο.

Είναι το discover scuba diving ασφαλές;

Με τη σωστή εκπαίδευση, η αυτόνομη κατάδυση είναι πολύ πιο ασφαλής από άλλες δημοφιλείς δραστηριότητες. Οι στατιστικές δείχνουν ότι είναι πιο πιθανό να τραυματιστείτε στο ψάρεμα παρά από τις καταδύσεις. Με τους επαγγελματίες εκπαιδευτές μας, οι οποίοι αναλαμβάνουν με ασφάλεια και ευθύνη τα μαθήματα καταδύσεων, η πρώτη σας καταδυτική εμπειρία θα είναι 100% ασφαλής.
κατάδυση για αρχάριους γαλάνης βασίλειος μεσολόγγι

Τι θα μάθετε κατά την διάρκεια των μαθημάτων;​

Υπάρχουν κάποιες βασικές δεξιότητες που θα χρειαστεί να μάθετε για να ξεκινήσετε την υποβρύχια περιπέτεια καταδύσεων: Θα μάθετε πώς να αναπνέετε από έναν ρυθμιστή κατάδυσης ενώ βρίσκεστε κάτω από το νερό, επίσης από την πρώτη σας κιόλας κατάδυση, να κινείστε μέσα στο νερό σαν έμπειρος δύτης.

Τι καλύπτει η τιμή;

Ποια είναι τα προαπαιτούμενα;

Ισχύουν εκπτώσεις: