Πρόγραμμα κατάδυσης Padi Snorkeling

Τι ειναι το snorkeling;

Το πρόγραμμα κατάδυσης PADI Snorkeling είναι μια δημοφιλής δραστηριότητα στο νερό κατά την οποία κολυμπάτε  στην επιφάνεια του νερού ενώ φοράτε αναπνευστήρα, μάσκα και συχνά βατραχοπέδιλα για να βλέπετε μέσα το νερό.

Ο αναπνευστήρας σας επιτρέπει να αναπνέετε ενώ το κεφάλι σας είναι μέσα στο νερό. Η κολύμβηση με αναπνευστήρα σάς επιτρέπει να βλέπετε, χωρίς να χρησιμοποιείτε κάποιο ειδικό εξοπλισμό κατάδυσης και αυτή η δραστηριότητα μπορεί να γίνει από οποιονδήποτε, από μικρά παιδιά έως ενήλικες.

snorkeling

Τι προετοιμασία χρειάζεται πριν ξεκινήσω το snorkeling;

Η καλή δεξιότητα στην κολύμβηση χρειάζεται εάν θέλετε να γίνετε καλύτεροι στο πρόγραμμα κατάδυσης PADI Snorkeling, επομένως η λήψη μερικών μαθημάτων κολύμβησης σε μια πισίνα μπορεί να σας βοηθήσει.

Επίσης μια καλή ιδέα, είναι πρώτα να εξασκηθείτε στην κολύμβηση με βατραχοπέδιλα, καθώς αυτά θα χρησιμοποιείτε πιο συχνά στο πρόγραμμα κατάδυσης PADI Snorkeling .

snorkeling

Τι εξοπλισμό θα χρειαστώ για το snorkeling;

Ο εξοπλισμός  για την κολύμβηση με αναπνευστήρα περιλαμβάνει μερικά βασικά εξαρτήματα: ένα ζευγάρι βατραχοπέδιλα, έναν αναπνευστήρα για να αναπνέετε κάτω από το νερό και μια μάσκα για να σας βοηθήσει να βλέπετε μέσα στο νερό και τα οποία παρέχονται από εμάς.

snorkeling