Τι ειναι η αυτόνομη κατάδυση(Scuba Diving);

  • Post category:Νέα

Η αυτόνομη κατάδυση είναι ένα θαλάσσιο σπορ που περιλαμβάνει την αναπνοή αέρα από μια δεξαμενή κάτω από το νερό. Το Scuba Diving βγαίνει από τα αρχικά των λέξεων Self-Contained Underwater Breathing Apparatus(υποβρύχια αυτόνομη αναπνευστική συσκευή). Οι περισσότεροι αυτοδύτες είναι δύτες αναψυχής που εξερευνούν υποθαλάσσια περιβάλλοντα όπως λίμνες, ποτάμια και κοραλλιογενείς υφάλους. Υπάρχουν επίσης άνθρωποι που καταδύονται επαγγελματικά, συμπεριλαμβανομένων των δυτών δημόσιας ασφάλειας.

Ποια είναι τα βασικά σχολεία κατάδυσης? 

Το Discover Scuba Diving σάς επιτρέπει να δοκιμάσετε την κατάδυση υπό την καθοδήγηση ενός επαγγελματία εκπαιδευτή, αλλά εάν θέλετε να καταδυθείτε ανεξάρτητα με τους φίλους σας, θα χρειαστείτε μια πιστοποίηση κατάδυσης. Σε ένα σχολείο κατάδυσης, μαθαίνετε βασικές δεξιότητες κατάδυσης, διαδικασίες ασφαλείας και άλλα βασικά στοιχεία. Η πιστοποίηση PADI Open Water Diver είναι η πιο αναγνωρισμένη πιστοποίηση κατάδυσης παγκοσμίως. Εάν θέλετε να μάθετε πώς να αρχίσετε να καταδύεστε καθώς και τα προγράμματα κατάδυσης επικοινωνήστε μαζί μας.

Ποιος μπορεί να κάνει Scuba Diving;

Η κατάδυση είναι ανοιχτή σε οποιονδήποτε από 8 ετών και άνω που νιώθει άνετα στο νερό. Στην ηλικία των 10 ετών, τα παιδιά μπορούν να αποκτήσουν μια πιστοποίηση junior open water, σε αυτό δεν υπάρχει ανώτατο όριο ηλικίας. Για να μάθετε να καταδύεστε πρέπει να γνωρίζετε τις βασικές κολυμβητικές δεξιότητες και να μην υπάρχουν υποκείμενες παθήσεις. Όλοι μπορούν να κάνουν κατάδυση, συμπεριλαμβανομένων ατόμων με ειδικές ανάγκες.

Είναι το Scuba Diving ασφαλές;

Μέσω των κατάλληλων εκπαιδευτικών προγραμμάτων της σχολής κατάδυσης μας και της εφαρμογής μεθόδων ασφαλών πρακτικών και των έμπειρων εκπαιδευτών μας, σας παρέχουμε μια ασφαλή εμπειρία κατάδυσης.

Όποιο πρόγραμμα κι αν ακολουθήσετε στον κόσμο της κατάδυσης, στην σχολή κατάδυσης μας, υπάρχουν πολλά και διαφορετικά διαθέσιμα μαθήματα για να βελτιώσετε την καταδυτική σας ικανότητα ως αρχάριος ή ως επαγγελματίας δύτης.Κάποια μαθήματα είναι που θα βελτιώσουν τις καταδυτικές σας δεξιότητες και θα σας μάθουν πώς να αντιμετωπίζετε τις δύσκολες συνθήκες που μπορεί να προκύψουν στον βυθό και άλλα είναι απλώς ένας ευχάριστος τρόπος για να μάθετε νέα πράγματα.

Η κατάδυση είναι μια δραστηριότητα που μπορείτε να την απολαύσετε με μεγάλη ασφάλεια, υπό την προϋπόθεση όμως ότι καταδύεστε εντός των ορίων της εκπαίδευσης σας και με υπεύθυνους και πιστοποιημένους εκπαιδευτές.Η κατάδυση είναι μια από τις λίγες εμπειρίες όπου μπορείτε να δείτε συναρπαστικά ζώα στο φυσικό τους περιβάλλον. Όταν καταδύεστε στον κόσμο κάτω από τα κύματα, αφήνετε πίσω σας το άγχος και την πίεση της καθημερινότητας. Είναι η τέλεια απόδραση από τις απαιτήσεις της ζωής.

Αυτό το άρθρο περιείχε χρήσιμες πληροφορίες για το τι ειναι το scuba diving και ποια καταδυτικά σχολεία χρειάζεται να ακολουθήσετε ώστε να ξεκινήσετε να καταδύεστε. Εάν θέλετε να μάθετε πώς να αρχίσετε να καταδύεστε καθώς και τα προγράμματα κατάδυσης επικοινωνήστε μαζί μας.Εάν σας άρεσε το άρθρο κάντε το κοινοποίηση σε φίλους σας, γιατί αυτό θα μας ενθαρρύνει να γράψουμε περισσότερα άρθρα σαν κι αυτό στο μέλλον. Σας ευχαριστούμε!